Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har gått på: livets hårda skola

står på facebook att man kanske gått livets hårda skola
där man var tvungen att röka, för att anses vara en av de coola
mixtrat med droger som flamberat ditt blod
kom igen. sluta. din mamma känner vemod. hitta en behandlingsmetod, och torka bort ditt näsblod.




Bunden vers (Rim) av kamrat
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-23 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat