Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad

vi är inte samma. vi gör varandra kompletta.
det du inte var, är jag.
det jag inte är, var du.
jag är inte din motsats.
vi är inte samma.
av dig är jag kommen.
av dig ska jag åter bli.
min mammas dotter.




Fri vers av Pippissyster
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-23 21:59



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Oj vad fint gestaltad mor/dotter relation
2019-05-07

  H.C.B
ingen Daniel här. =)

jag har en dikt som låter nästan som denna. Tankarna för mig hit: Min allra första dikt (https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1588037)

En tanke ett hopp - drömmen dyr
på annan plats - dömd och borta
styr tiden allt - ifrån det flyr
möjligheten förbi - livet det korta.

En vilja ett mod - varför tveka
att välja att hitta - friheten fängsla
att ge att få - kalla och heta
ett mål att tro - märklig känsla.

Att leva att växa - lätt och svårt
gråta och hata - slå, försvara
lära och veta - tufft och hårt
våga och vilja - men inget klara.

/ H.C.B

2019-04-27

  Sturesdotter
en dotters rader
välfångad känsla
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Pippissyster
Pippissyster