Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Distans är överlevnadsstrategin


Gudars snärjande


Alla de heliga böckerna
är ett mentalt fängelse
för en fri livsvandrare




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-23 23:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Heed the warnings
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST