Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertalig

Jag dröjer i din väntan
du väntar mig i längtan
men jag har inte funnit ro.

Ber
höj mig ungdomens kärlek,
älska mig barnets mor.
Märk sinnlighet den orördes längtan,
gör den till jag, till du.
Sakna mig vilsen,
begråt mig för min död.
Gör mitt sista, det största likt det första
att intet längre äger nöd.

Flicka vem tänder din himmel?
Vilka är dina demoner – så timid
är det jag?
Kyssen är ett slag
när du inga vänner har
det finns ingen nära nog
att inte bli förälskad.

Och jag vet att det är svårt
att inte bli förälskad
jag har också älskat dig.




Fri vers av Dorian
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 01:37



Bookmark and Share


  Litage
Sakna mig vilsen, en sån skicklig och vacker kombination av ord!
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Dorian
Dorian