Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack Ack Ack , eller Toppen.

-Ack Ack Ack.

Eller;

- Toppen!

Vilket du säger, är avgörande för vad och hur du tänker.
Vilket du säger där ovan,är avgörande för hur ditt liv blir...




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim