Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klartext?

är det klartext vi ska tala
eller missar budskapet då sitt mål?
Klädd i logiskt avskalad språkdräkt
ter sig djupaste livsinsikten så banal

hur förklara
den känsla av insikt och mening
jag själv bara anar

hur förmedla
känslan av tillhörighet och släktskap
och den svindel den ger

trycksvärtans kontrast mot vit bakgrund
ter sig så endimensionell
så avskalad

så låt mig vända tillbaka till din text
se om jag ser något idag
som jag missade igår

kanske döljs där en insikt
jag förut inte såg

kanske döljs där en insikt
du själv ännu inte sett




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-24 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)