Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav du är ett mästerverk hela du är konst

Havet, du som både ger och tar
väcker känslor inom djupet av själ
din enorma styrka kraft driver vågor
viskande vrålande emot stränder
din musik spelar olika tonarter
emellanåt hörs Griegs konsert
även Chopin Vivaldi Debussy
lugna smekande ljuva toner
du andas frihet för lungor
hela du bär dofter av liv av lust
finns inget som lockar så mycket
som att få vara nära din kust
vandra omkring på klippor
göra fotavtryck i sanden
blicka ut mot horisonten
absorbera ditt glittriga vatten
ditt blåfärgade oändliga sköna
du är ett mästerverk fylld av nyanser
hela du är konst att smaka dricka av
du inspirerar målare poeter
du inspirerar människor djur
din aurora är majestätisk
euforisk sensuell oemotståndlig
inga ord behövs då man är där
du talar själen lyssnar in
seglar fri då jag är när







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-24 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En bedårande fin beskrivning.
2019-04-25

  Kungskobran VIP
Allra bäst är det när man seglar på den
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP