Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ögonblickets skull (och överblicken)

För ögonblickets skull
och överblickens
Stanna en stund
är du snäll...

Det är aldrig såååå
bråttom....
Borde inte vara
i alla fall....!

Ingen borde rusa
förbi
utan att reflektera
en stund

Inte stanna i steget
för evig tid
Nej inte så...!
så menar ingen

Men det kommer
aldrig hinnas med ändå
Inte för mig eller dig
Det vet vi ju redan

Ändå brådskar vi kanske
förbi
Det som betyder
en hel del....

Så du...Bli här en stund
för ögonblickets skull
och överblickens

Det är aldrig såååå
bråttom.....
Borde inte vara
i alla fall...




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 10:37



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ljuv, mjuk, hungrig bön så skön
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP