Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort, men intensiv


En släng av dödsångest

Plötsligt tappar du fotfästet,
blicken känns som myrornas krig.
Du inser att tiden är begränsad
och ingen kan ändra på det.
Hjärtats puls ökar,
du försöker springa ifrån utan framgång.
Hela du vitnar och insikten om
vad människan är blir tydlig.
Det är som att något från ovan
trycker på en knapp,
som vill göra oss medvetna
om vår början och vårt slut.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 10:46



Bookmark and Share


  Stay Golden
Tjustigt tänkt och skaldat
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP