Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermod

Övermod leder ofta 

till undergång

Tänk på hur det har varit

med alla krigshetsare

under historiens gång




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP