Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet smakar som dina drömmar

Jag har bundit en krans av ditt skratt
och bär den på mitt huvud
Där blomstrar den gyllene
Jag har klätt mig
täckt hela huden
med nyanserna i din röst
Regnet smakar som dina drömmar




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 194 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-24 12:46



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Kär, förbannad eller.............
Betraktaren kan utifrån din text själv bestämma. Smakar som dina drömmar, fint!
2019-04-25

  michapela
Åh så fint!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson