Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor av tilltro

Skvalpande vågor sveper in mot milslånga stränder

De sveper in med en tilltro till framtiden
En påminnelse om det förgångna
Det som förstörts och raserats
Hyllats och beundrats
Förhoppningar
Och dess påverkan
Ansvaret ligger i nuet
Även om vågorna sveper in idag
Kan inte morgondagen
Sköljas bort




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten