Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst lyser stjärnorna lika starkt hos dig?

Stjärnorna
Visst lyser de lika starkt hos dig?
Visst är bilderna de samma?

Visst är himlen lika klarblå och solen lika stark?
Visst är gräset lika grönt och natten lika mörk?
Visst är betongen lika grå och snön lika vit?
Visst är vattnet lika klart och luften lika frisk?

Stjärnfallet
Som föll från himlen
Visst såg du det också?
Visst såg du
Hur jag föll
Hur hård marken var där jag landade
Hur ont det gjorde
Visst såg du allt?




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-24 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten