Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitsippor

Jag målar vitsippor
Klipper ut små vackra krumelurer
I gult och vitt
Jag målar skogen
Där i all dess färg
Och ljuset
Mellan björkarna
Jag målar lager på lager
Vita tunna blad
Målar in doften av vår
Och drömmen om fjolåret
Fjolårsrosor
Och lavendel
Som ska blomma
I min trädgård




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-24 13:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte vacker! .)
2019-05-08

  M.Eta
Fint om denna vårblomma!
2019-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Du förmedlar en skaparglädje av det som är och en förväntan av det som komma skall.
Gillar din tavla!
2019-04-24

  Anya VIP
Åhh så fint i ord och bild. Hoppfullheten gror i orden.
2019-04-24

  ULJO
Vitsippan en mycket vacker blomma som jag gillar.
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP