Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten

Sjunker i en våg
som är du
när du närmar dig
och omsluter
det som är jag
med ditt muller.

Andas in
flyter ovanpå
och följer med
Jag är du
nu
flyter in
i din rörelses
ljud.

Bruset är öronbedövande tyst
Sänker sig som en slöja
mot världen.

Omsluten.




Fri vers (Fri form) av Amansa
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amansa
Amansa