Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Värkligheten


Jag bär en sorg


Mitt barn

inte ditt


delades ur celler

från mig och hans pappa

inte dig och din (låtsas)man


Mitt barn

inte ditt


låg i min mage

växte och närdes

under mitt hjärta


Mitt barn

inte ditt


föddes av mig

ur mig

kom från mig


Mitt barn

inte ditt


lades i mina armar

fördes till mitt bröst

vi var i symbios


Mitt barn

inte ditt


togs ifrån mig

när jag sökte hjälp

jag skulle aldrig sökt hjälp


Mitt barn

som du gjorde till ditt


ni sköt bort mig

förminskade min betydelse

ett barn som inte kunde förstå


inte mitt barn längre

ett hål i mitt hjärta

en tomhet i min själ


Mitt barn

för alltid jag bär


min famn är tom

avståndet är stort

men kärleken till barnet


kan ingen ta ifrån mig












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 646 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-24 17:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Moderskärleken är den starkaste som finns, den bär man med sig hela livet!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP