Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VANLIG TJUV

 


Är inte du en tjuv som utnyttjat en vän


nej säger du


Men har inte du blivit avslöjad och i stället fått en ovän


för du menar väl inte att du är den som erkänner att felet ditt var du


 


Och när du till slut fastnade i råttfällan


för det gör alla tjuvar oftast till slut


Då är det din bidragsgivare som ska få på smällen


för att han inte förstår att stölden för dig var nödvändigt akut


 


Även om han tidigare hjälpt dig


är han elak för att han kommer ihåg sin godhet


Därför har du rätt att gå på tjuvens stig


och skicka honom till helvetet


 


Det är en tjuvs bästa vapen


att äga förklaringen


Förändra samvetslagen


till att den bestulne förtjänar den egna begravningen


 


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-24 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-04-25

    ej medlem längre
De verkliga stölderna är de som sker med lagens hjälp!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP