Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusta

 

 

 

vi älskade minst fem till sex gånger om dan´

kunde aldrig få nog av varann

tungkyss i dörren 

du skulle till jobbet

blev upphetsade

älskade en gång till

när du kom hem en kopp varmt te

älskade igen innan gonattpuss

begäret finns där än




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-24 17:35



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En nupptupp
en busmus
2019-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Lusta kan aldrig överskattas! Det är livet.
2019-04-24

  Feliaxel VIP
Heta känslor
Härlig text
2019-04-24

  överlevaren VIP
Heta ord, härlig text!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP