Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta 2



Prydnad

Båten plogar genom drömmen
om dig,
du varma mugg te,
du med stjärnorna
i dina ögon.
Jag går
framåt
utan att se mig om,
för det finns blott ett.
Du.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-24 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP