Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta 3



Prydnad

Din mun
är drömmarnas källa
med vatten så klart
att fågeln sjunger
om evigheten.
En sång som bär
mig över djupen,
över ingenting,
till det som är
och vill leva.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-24 20:03



Bookmark and Share


  AKT VIP
Känslosamt skaldat.
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP