Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntansfri

Kvälls solen värmer
Solglasögon på
Mot kvällen fylls
uteserveringen på
med förhoppningsfulla
uttolkare av
vardagens små
förtroligheter
De som är som oss
Eller inte
Vem är som vem
egentligen?
Ingen som du?
Ingen som mej?
Ingen som oss?
Identitetskris på repeat
Eller bara en helt vanlig
kväll i förorten...
Snart ska verkligheten
återgå i vardag
och sommaren
inta sitt läge av förväntan
Ungdomens hopp är
förståeligt
Ålderdomen svårare
att uttolka
Ändå försöker vi
tolka varje årsring
som en ny födelse
Fri från varje förväntan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 17:45



Bookmark and Share


  Viksten
Här har vi en poet av klass
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP