Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROKLAMATION OCH BÖN

jag består

av ande, själ och kropp

himlen är

mitt ljuva, ljusa hopp

låt mig här

få fullborda mitt lopp

jag består

av ande själ och kropp

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2019

 

Jesus Kristus är Herre!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-04-24 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jo, fyrtio stycken i förrgår. Strax utanför Skogstibble.
2019-04-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...men ni bränna icke häxor längre !
2019-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Naturligtvis.
Men med andliga vapen.

2019-04-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...och du är en av hans soldater då !?
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP