Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer jag?

Det sades att all min kraft dränerats
Att jag hade gett efter för samvetskval
Nu kommer jag att vila
Förseglad i kall jord

Så skall ej ske
Likt blicken som flöt längs sjöns blanka yta
Så ock vandrar min blick över kistan
Sagans sista kapitel är ej nedtecknat




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord