Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Olyckstider

En olycka kommer sällan ensam
En rad av saker som händer
Dottern krockar,bilen sönder
Barnbarnet slår sig ,åka till doktorn
Naturen bjuder på pollen
Täppt i näsan och halsen
Samtidigt sista slängen av influensan
Hur mycket orkar man
Försöker hjälpa till så gott det går
Hoppas det lugnar ner sig snart
så att man kan börja njuta av våren




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 18:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj då så
det kan gå
bara hoppas på
att fort undan
alltelände
skall gå...
2019-04-26

  alicja lappalainen VIP
poesi om det dagliga livet.
2019-04-26

  Maj-Lis VIP
Känner igen mej...och undrar när ska det vända
2019-04-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner igen mig! Men det brukar bli bättre.
2019-04-25

  ULJO
Som vanligt allt på en gång. Typiskt.
2019-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Det var inga trevliga dagar
önskar er bättring och lugn och ro så att ni kan njuta av våren.
2019-04-24

  M.Eta
Mycket på en gång! Fågelsång kan vara lugnande medicin!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP