Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtesorg kan uttryckas på olika vis


Krockkudden utlöstes ej

Allting är ett suddigt dis
Det sägs att man måste betala ett pris
Det kom så mycket blod
Ingen liten bäck, en monstruös flod

Jag hör svaga skrik i fjärran
"Vad är det för fel på kärran?"
Det finns ingen mark att vandra på
Allt runtomkring är smärta, en best så rå

Fast i en dy, jag denna dystra muntergök
Bara för att vi styrde in på fel krök
Ett kallt regn längs min dystra kind
Ödsligt kysst av ensamhetens vind

Kommer solen än en gång att belysa oss käre vän?
Skall himmelen le åt oss igen?
Operera så mitt sargade hjärta
När jag flyr emotionell smärta




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord