Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A body made by lead

Under my skin
there was another me
A body made by lead
I could hardly move
my arms and legs
Like I carried
a suite of armour inside
Suddenly I felt
a hand touching my arm
In my dream
it was someone unknown
Now already forgotten
When I woke up
I saw my husband
who declared that I snore
He must have dreamed
I don´t snore




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP