Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som inte fanns

Tystnat har ljuset kring mina tankar. Slocknat har orden i min mun. Omkring mig lever minnet kvar av den jag älskat. Han som aldrig fanns. Han med ögon som evig eld i slocknad aska. Hans händer skapade odödliga poem i sanden. Sanden som var en karg och öde värld mellan våra liv. Han sågs aldrig när han kom.Hans gestalt var ett med den svävande örnen. Vindarna vände. Stenarna skälvde på osynliga stigar. Då visste jag att han fanns. Och jag älskade honom.




Prosa (Kortnovell) av Elinor Sörensson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-24 19:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stenarna skälvde... En livsförhållningshöjare på slutet. Fint.

Han sågs aldrig när han kom.Hans gestalt var ett med den svävande örnen. Vindarna vände. Stenarna skälvde på osynliga stigar. Då visste jag att han fanns. Och jag älskade honom.
2020-07-06

  Päronsplitt
Känslofylld text som skapar mycket bilder. En text som går att reflektera en del över och som säkert går att finna nya nyanser i, efter varje läsning. Vackert och ett visst stråk av smärta/förslust/saknad. Tack!
2019-04-24

  AKT VIP
Vackert och känslosamt. Tack!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP