Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång är drömmen sann

Varje ny gång
som väckarklockan ringer
blir hon lika besviken
Kryper ihop som ett barn igen
Med knutna händer försöker hon
fånga de svarta skuggorna
av mannen hon älskade
Men hon finner bara
sin egen animus
Hon sväljer ännu ett piller
med en klunk surt vin
Blundar och hoppas
att nästa gång
är drömmen sann




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP