Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte kan förklaras

Det var först då jag förstod.
När jag var som mest försvunnen.
Vilsen. Borta. Frånvarande.
När rädslan satte klorna i mig.
Jag förstod det som inte kan förklaras. Det skräckinjagande som finns bortom mörkret.
Minnet. Förståelsen. Tankarna. Borta.
Jaget. Borta
Allting. Borta.
Ut i ingenting. Ut i glömskan. Ut i tomrummet.
Skräcken.
Där finns det.
Det som inte kan förklaras. Det som fick mig att förstå.
Det som gjorde mig fri.




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP