Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Kastanjer från väst

Ångan rullade fortfarande,
Och de njöt.
Var inte så dristig din tok,
Vi går ju här

Och upp for hon,
Kiknande
Ångan blev hennes vida släp
för de sörjande

Uppevid,
Inget att förtala

I grottan där hon väntat,
Vilade tiden själv

Det trodde hon,
Sen gammalt var hon stark i tron

Timglaset hade varit i guld
Sanden evigt skifftande,
Ömsom aska
Ömsom pärlemo
Alltid ett
I kamp mellan två

Hon lyftes inte ned
Dit steg hon

handfallen;
stolt;
densamma;

Ångan rullade än
Och de njöt.




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-24 21:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En gång frestades jaget att falla i skratt och det i jämnhöjd med ett träd, när trädet släppte ifrån sig ett ljud, skrämdes ett jag på flykten. Från den dagens upplevelser.
Texten här gör ett likvärdigt intryck som avtryck, texten är nog trädet.
2021-03-01

  Kungskobran VIP
Fint, gillar dikten
2019-12-06

    ej medlem längre
Du skriver jättebra! Vackra och starka bilder!
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Adurge