Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket ös och vilken folksamling idag i Stockholm

Vilket ös och vilken folksamling
proteströster ekade ut över staden
"sluta svamla ta hand om de gamla"
var orden som hördes ur folks munnar
hemlösa fattigpensionärer stod i fokus
ilskan över hur politiker behandlar dem
har kokat över rejält och folk ryter nu ifrån
på första stora plakat stod det att läsa
"de som har byggt vårt land
ska inte behöva bo på gatan"
listor har skrivits på och summan är
över 74.000 tusen namnunderskrifter
och som skulle ges till ledaren av landet
men han visade aldrig upp sin närvaro
vilken fegis vilken liten rädd varelse
han klarade inte av att se och höra
sanningen om alla äldre som har det svårt
som han så ofta lovat guld och gröna skogar
men som bara är tomma innehållslösa ord!
vilken eldsjäl Jeanette är som är ansvarig
som startade Vid Din Sida och som
gjorde denna demonstration möjlig!
kampen fortsätter för hemlösa pensionärer
tro inget annat ni som bestämmer och styr
ni har visat i era handlingar vilka ni är
fientliga till de som byggt upp landet
ni ställer folk mot folk och ni ljuger
då ni pratar om allas lika värde
ni är en stor skam för Sverige







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-24 23:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Delar på fb och på Twitter!

Tack att Du delger oss detta så viktiga!!!
2019-04-25

    ej medlem längre
Viktig vers.

Hemlösa pensionärer är irrelevanta ur ett globalistiskt perspektiv.
2019-04-25

  M M Mannheim VIP
Bra att du var där och du fick ihop denna vers.
Skulle varit där men hade läkartid 16.00!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP