Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla pojken

stod där vid busshållplatsen alldeles för sig själv
och blåste såpbubblor så att det bara
yrde om dem
Jo, han blåste många färgglada små bubblor som
speglade sig i solens sken när de styrde sig uppåt
mot himmelen med vindens hjälp
Och där stod nu den lilla pojken och skådade
beundrande på sina nyskapade solsystem där bubblorna
( planeterna ) plötsligt bara sprack en efter en
Men det brydde sig inte den lilla pojken om eftersom
han hade mycket såpa kvar i burken sin
så att han kunde skapa sig nya färgglada solsystem
om han ville
I alla fall för stunden..

Den lilla pojken stod där vid busshållplatsen!

Ken Cassel
24/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel