Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet en hel del. Jag kan en hel del. och ändå....


En märklig känsla


Bara
i olika former
presenterar det jag erfarit

Retar vissa
Provocerar

Är inte ute efter att provocera
Bara delge
Alltså, dela med mig

Ungefär som
den måltid jag lagat

Varför blir en del
så arga?

Jag förstår inte
Kommer aldrig att förstå




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-24 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST