Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar vad som händer om jag

tar dig med mig hem
Om du då fortfarande kommer att tycka om mig
och vill vara min vän
För jag känner ju inte dig riktigt ännu
Eller om du nu bara har ställt in dig hos mig
för att ha sen ha en chans att kunna hugga mig i ryggen
Stjäla någonting av mig, kanske, då det visar sig
att det är du som är fienden
Då det visar sig att det är jag som har blivit lurad
och bedragen
Den som inte har varit med i matchen
För egentligen
Vem i hela världen kan man lita på
Jo, om inte en vän
Vilket jag vill tro att du vill vara med mig
Så jag känner mig ganska så säker än så länge
i ditt sällskap..

Jag undrar vad som händer om jag?!

Ken Cassel
25/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel