Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

En dröm
som finns inom mig

Där finns du
som leker dina lekar

Där är du
min fina prinsessa
i ditt slott

En prinsessa
med så fin kropp
och silkeslen hud

En prinsessa
som jag håller kär
och vill hålla om
för att skydda mot det onda.

En kram
vill jag ge dig
för att känna din värme

En kyss
vill jag ge dig
för att känna på dina läppar

En dröm
som finns inom mig
som jag nog kanske tror
att den kan bli en verklighet.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-25 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson