Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort livsbiografi, Kort frågeställning om ting runtomkring.


Kort Livsbiografi

Jag funderade länge och väl.
Jag fungerade, länge och väl.
Jag blev.... år,
fastän sista raden kunde jag inte fylla i själv, då döden tog mig i sina armar.
Som den gör för oss alla,
och om du har skrivit en liknande biografi....?
Så kan ej heller någon människa fylla i hur gammal den blev, av egen hand.
Om du låter denna text, denna biografi ligga framme, så får någon annan fylla i den då, när dödens dag kommer.
Men slutgiltigt, så är det så...
Att dina levnadsdagar, dina Levnadsår, kommer att skrivas på en gravsten, av en skicklig hantverkare,som kommer att hedra ditt minne, genom att ha den attityden mot gravstenen som den skapar, eller kommer främlingen som skapar konstverket, som blev ett konststycke på en kyrkogård...
Kommer Hen, att bara se på din sten, som ytterligare jobb?




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-25 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim