Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten följer ett spår när jag skriver om den.

I min ensamhet dricker jag kaffe. Lyxkaffet som jag skulle ha sparat till en senare stundmed honom, dricks nu istället...
I min ensamhet.

I min ensamhet.Den är inte så dyster och grå.
Min ensamhet, är även min storslagenhet.
Även om du och jag, ibland kan vara två.
Ett VI.

Men tystnad, tagning. Nu är jag ensam.




Bunden vers av Mim
Läst 50 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-25 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim