Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obstinat eller brist på slutledningsförmåga!

-Min hjärna är inte full av ide`er denna morgon.
-Så.
-Så vad?




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-25 08:35



Bookmark and Share


  danne //
Min är fylld av musik - som inte är ?

2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim