Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färga min himmel gulröd

Färga min himmel gulröd innan den skymmer
Varna innan solen går i väst
Ej mer än ett fåtal år livet rymmer
Så låt mig få veta vad som väntar härnäst

Låt mig inte stå vid himmelens port
Med blickar längtande tillbaka
Med livet som passerat på tok för fort
Från de som aldrig ser mig vakna

Så mycket att berätta
Så lite sand som rinner
Snart kommer livet efter detta
Jag hoppas att jag hinner




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-25 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet