Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsel

Väl bullrar hjärtat
djupt i köttet än,
liksom en bävning
genom jord;
såsom ett varsel;
som en tanke mörk

Väl sluter skinnet åt
som hudkostym;
nog slingrar tarmar än,
i bukens rundel runt

Väl brusar blodet
som i jökeln vatten,
djupt i isen, tungt

Nog hör jag suset
som från här på marsch,
med stridsspetsar och gifter
väl försedd

Nog lyser solen
med ett kallnat ljus
nu mänskans väg
mot under
eller undergång,
så var beredd!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP