Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilsegången

 

Ute!
I skogen går jag vilse!

Inne!
I min själ lever jag vilse!

Ute!
I havet seglar jag vilse!

Inne!
I drömmer söker jag vilse

Ute!
I livet vandrar jag vilse!

Inne!
I hjärtat vilar jag vilse

Ute!
I kampen står jag ensam

Inne!
I striden står jag ensam

Ute!
I leken leker jag vilse

Inne!
I leken leker jag ensam

Utanför,
Ute och utanförsällskap står jag

Inne!
I samhället existerar jag inte

Ute!
Ur lögnernas värld

Inne!
Med i sanningens värld

Vilse!
Är texten inne och ute

Inne och ute, inifrån och utifrån
Vandrar jag vilse på obestämd tid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2019-04-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP