Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte heter Bob Dylan

Tröttheten
är vakenhetens bisyssla

Självmord
är alla goda krafters inåtvändhet

Kroppen är utgångspunkt
och slutstation;
en bra början
och en reträttplats;

en personlig ha-rättplats
när man överbevisats,

en utvecklingsplan
och ett geriatriskt problem,

många ord
och lite verkstad,
om man inte heter Bob Dylan
eller Albert Einstein




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-25 12:12



Bookmark and Share


  Federico Romano
Leonardo kan funka eller Galileo om man får skoja lite om allvaret..
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP