Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den man aldrig får




Hon man känt i flera år
men aldrig kunnat träffa

hon som skymtar förbi i butiken
och bara skjuter av ett leende

hon man ser tillfredsställa sig själv på nätet,
hon man kysst första gången

hon som kommer blott i drömmen
och hon man haft på besök

och så han
man inte får tänka på

för då
är man egoist




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-25 13:28



Bookmark and Share


    Max Poisé
Lysande!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP