Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot

Jag har rest i hela världen men allt jag kan skriva om är mig själv
Detta är inledningen på ännu en navelskådande dikt från mig
För varje rad känns dikten mer och mer ingrodd
Som att bli tvingad allt djupare ned i min tvättkorg
Hur tar vi oss ut?




Fri vers av gustavskriver
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver