Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du säger att du älskar mig

vill jag kunna titta in i dina ögon, till speglar
som för mig längst in i din själ
För där kan jag känna och märka av om det som du
säger till mig är rätt eller fel
Som den människokännare jag är
För jag kommer att märka av det lilla minsta om du
kommer att tycka att jag bara är till besvär
Om du luras eller skämtar med mig...

När du säger att du älskar mig!

Ken Cassel
25/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-25 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel