Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt träd

Fågelbråk
och näbbigt
kvitter

I busken
här bredvid

Kanske rustas
det för strid

Inte alls för frid
och fred
som man först
förleds att tro

Inte som fågeln
i mitt träd

Kanhända
den enda här
som vill ha fred




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 16:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
Det ska vara gott att leva
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP