Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto :Författaren ur "En berusande värld"


GLÄDJEYTTRING FÖRBJUDEN PÅ ALLMÄN PLATS

Ibland erfars man av en obetvinglig lust,
att mitt på blanka dan bland folk i stan,
brista ut i hejdlös skratt,
av tanken på vissa omständigheter
världen är behäftad med.

Det är ej heller långt ifrån några danssteg
därtill,
men risken att bli tagen för berusning
på allmän plats,
är alltför påtaglig i ett land där folk
måste dricka sprit och ta piller
för sådana glädjeyttringar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-04-25 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP