Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


lösningsorienterad ?


vi söker dig om du har en hjärna som ständigt arbetar med uppfinningar. du ser molnet före tappen men tänker även på faktorn du vet. hoppsan det börjar regna fastän prognosen visade sol. hur går det då med brakfesten utepartyt och gästerna? du får inte ha tummen mitt i handen eller vara rädd för att misslyckas. din energi måste alltid vara på topp för du tänker ekonomiskt. kraften ska räcka till fler du selekterar sorterar uppgifterna. en fördel är att du därmed inte känner någon stress.
handtaget som ramlar av dörren. vad är viktigare handtaget eller dörren. du måste kunna se runt hörnet ta problemet i stunden vara innovativ med ersättningsmaterial. du måsta vara professor Balthasar.

gör du så alltid är du något för vårt företag som ständigt växer. vi började som ett litet frö. men med all vår kunskap/näring som tillförs dagligen växer vi och blir ständigt större vars rottrådar sprider gnistor till varje cell i vårt rymdimperium.

känner mig litet änglalik - kunde inte låta bli. såklart vi kan Fi !

alla är värdefulla. Allas lika värde oavsett vad vi kan vad vi är - vad vi varit ...även om vi har ett inskränkt samhälle som värdesätter liv likgiltigt som en pryl. kassera till avfallshögen skickas med billig transport till Afrika.
humanism?

nu kräver fotfolket RADIKALISM
en världsordning som fäller drakarna till marken !

varför ska en leva med tusen själars röst. en ledare ska stanna till siste man på skeppet när det sjunker. vem gör det i dag? vilka drunknar FOTFOLKET !

Aforism - önskan
2017-05-24 15:00 av the wildcat (medlemsid: 79522)

Denna kultur är en produkt av arbetarsvett.
Jag vill ha en som kommer av
människoblomning.

Elmer Diktonius!Fri vers (Modernistisk dikt) av Djungeldjuret VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-25 20:17Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Djungeldjuret
Djungeldjuret VIP