Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NO ! NO ! DONT GIVE ME FIVE JUST FUCK OF ! >>>>>»>»}>»>

Det där slyngelbeteendet,
"give me five"
åtföljd med handklapp,
tyder på allvarliga brister
i skick o fason,
vett o etikett,
tillsammans med gangster-
rappande loosers
och själlösa bastarder
med ökenhjärnor,
som spraya hjärncellerna
med graffitifärg.

Usch o Fy fan !

Dags å göra en ny Bronson
"Death Wish 7"
( the final countdown )

To clean the neighbourhood
and streets from dirt.
Pah ! pah ! pow !
*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-04-25 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP