Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för osköljd frukt och grönt

Jag har några gånger ätit paketerade körsbärstomater

utan att jag först har sköljt dem med  vatten

för jag har tyckt att de sågs så rena ut

Men de gånger jag har gjort det

så har jag drabbats av kraftiga nysningar och snuva

Man kan ju inte veta om de som paketerat

nyligen har snytit sig, nysit eller torkat sig i ändan

I fortsättningen kommer jag alltid skölja tomaterna




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP